GRESK TRAGEDIE I NRK

SVEN HENRIKSEN

Symi Greece Symi Greece

Med NRK i spissen gjennomlever norske medier en gresk tragedie. I går messet Dagsrevyen om store slag, røykbomber og gatekamper i Athen. Røyken lå tjukk og «hele» folket frådet over av raseri fordi landet er satt under Angela Merkels formynderskap. Jeg tviler ikke på at det var store tumulter i Athen i går, men de fleste grekere bor ikke i hovedstaden, de bor ute på øyene. Og der har nesten ingen norsk journalist vært på jobb for å ta temperaturen på det som skjer med verdens eldste demokrati. Men i følge de alltid tilstedeværende ekspertene som media spar opp, er det fullstendig kaos og tomme minibanker, for ikke å snakke om at man er i ferd med å gå tom for mat. Så hva hjelper det om sosiale medier fylles opp av badebilder og pur lykke i Egeerhavet når de hersens ekspertene har talt?

Jeg er ikke «ekspert»…

Vis opprinnelig innlegg 443 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s