Introduksjonsprogrammet – «Dørstokk»

Nybegynnerprogram«Dørstokk» eller Introduksjonsprogrammet er utviklet for deg som har lyst til å lede, men som ennå ikke har våget å ta steget over den berømmelige dørstokken.  Dette programmet passer også for deg som vil ha innsikt i hva det betyr og krever av en leder, og som vil bli kjent med andre i samme situasjon. Du søker egen avklaring om ledelse er det riktige for deg og vil gjerne jobbe deg gjennom prosessen sammen med andre kvinner i samme situasjon.

«Dørstokk» er programmet for kvinner som har lyst på en ledelseskarriere, men som har svært liten eller ingen ledererfaring.

«Dørstokk» består av fem videoforelesninger støttet av to webinarer (deltakerkonferanser på nett), oppgaver for refleksjon og diskusjon på webinarene. Programmet har egen arbeidsbok som deltakerne får ved registrering

Bestillingsskjema «Dørstokk»

De fem videoene addresserer følgende temaer;

  1. Introduksjon – hva programmet handler om og hvordan det gjennomføres
  2. Motivasjon og ambisjoner for å lede
  3. Kvinner og autentisk ledelse
  4. Kvinnelig ledelse og arbeidsmiljø
  5. Kvinnelige ledere og autoritet

De to programwebinarene kommer etter video 3 og video 5. De blir annonsert separat og deltakere må melde seg på. De varer fra 1 til 1 og en halv time.

Programmet har en bonusforelesning om autentisk ledelse som er den ledelsesformen Halve Verden fokuserer på som den som passer kvinner best.

«Dørstokk» gjennomføres i løpet av to måneder.

Pris: 2400 kroner.

Reklame